• Spring navigation over
  • Kontakt
  • Transport
  • Oversigtskort
  • Job
  • Nyheder
  • Presse
Området for Voksne med Udviklingshæmning, Sødisbakke - I gode hænder
Region Nordjylland - I gode hænder
  • Om Sødisbakke
    Om Området for Voksne med Udviklingshæmning – Sødisbakke
    Sødisbakke er et specialpædagogisk bo- og aktivitetstilbud for voksne med betydelig og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne
    • Værdigrundlag

    • Gentle Teaching

    • Historie & Museum

    • At arbejde på Sødisbakke

    • Organisation

    • VISO

    • Kvalitetsmodel

    • Tilsyn

    • Mediebibliotek

    • Specialpædagogik og Corona

  • At bo på Sødisbakke
    At bo på Sødisbakke
    Her kan du finde informationer om det at bo på Sødisbakke.
    • Arbejds- og fritidsaktiviteter

    • Kulturscenen & Musikterapi

    • Sødisbakke Festival

  • Bo- og dagtilbud
    Bo- og dagtilbud

    På disse sider kan du læse mere om, hvordan du som fagperson kan henvise til vores tilbud.

    A.8. Tilbud

    • Aktivitets- og samværstilbud

    • Autismespektrumforstyrrelser

    • Domfældte og Kriminalitetstruede

    • Komplekse Udviklingsforstyrrelser

    • Psykiatri og Udviklingshæmning

    • Særforanstaltninger

    • Procedure for optagelse på døgntilbud

    • Økonomi og Takster

    Matchning

    For at anvende regionens tilbud, skal du benytte et af regionens matchningsskemaer.
    Gå til matchnings-procedurer og skemaer

  • Til Pårørende
    Til Pårørende

    A.8. Til Pårørende

    • Pårørenderåd

    • Pårørendeundersøgelse

    • Matchning og Indskrivning

  • Om Sødisbakke
    • Værdigrundlag
    • Gentle Teaching
    • Historie & Museum
    • At arbejde på Sødisbakke
    • Organisation
      • Ledelsens værdigrundlag
      • Udvikling og Kommunalt Samarbejde
      • Professionssekretariatet
      • Servicefunktioner
        • Administrationen
        • Køkken
        • Teknisk afdeling
        • Vaskeri/Rengøring
      • Samarbejdspartnere
    • VISO
    • Kvalitetsmodel
    • Tilsyn
    • Mediebibliotek
    • Specialpædagogik og Corona
  • At bo på Sødisbakke
  • Bo- og dagtilbud
  • Til Pårørende
  • Tilgaengelighedserklaering
  • Kontakt
  • Transport
  • Oversigtskort
  • Job
  • Nyheder
  • Presse
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • E-mail
Området for Voksne med Udviklingshæmning - Sødisbakke. I gode hænder

Du er her

  1. Forside
  2. Om Sødisbakke
  3. Organisation
  4. Servicefunktioner
  5. Køkken
PRINT DEL
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • E-mail

Om Sødisbakke

  • Værdigrundlag
  • Gentle Teaching
  • Historie & Museum
  • At arbejde på Sødisbakke
  • Organisation
    • Ledelsens værdigrundlag
    • Udvikling og Kommunalt Samarbejde
    • Professionssekretariatet
    • Servicefunktioner
      • Administrationen
      • Køkken
      • Teknisk afdeling
      • Vaskeri/Rengøring
    • Samarbejdspartnere
  • VISO
  • Kvalitetsmodel
  • Tilsyn
  • Mediebibliotek
  • Specialpædagogik og Corona

Køkken

Køkkenet laver dagligt mad til Sødisbakkes beboere og personale, og tilbyder samtidig forplejning til særlige arrangementer, kursusaktiviteter og fester.

 

Køkkenet sørger hver dag for at alle vores måltider er i overensstemmelse med kostanvisningerne fra vores egne diætister og sygeplejerske. På den måde kan vi sikre, at beboerne får den helt rigtige kostsammensætning, som de har behov for i hverdagen. Vi bruger kun gode og friske råvarer i vores madlavning, så vi altid kan garantere, at beboerne får gode og smagfulde måltider.

Køkkenet står til rådighed med kostvejledning til det pædagogiske personale, da vi tror på, at kosten har stor betydning for den enkeltes trivsel: "Rigtig kost er lige så vigtig som medicin". I tæt samarbejde med det pædagogiske og sundhedsfaglige personale bidrager vi derfor også til kreative løsninger, når beboerne har svært ved at indtage maden, fx ved sygdom, tygge- og synkebesvær og spisevægring. 

Personale 
Vores personale består af 12 fuldtidsansatte medarbejdere. Vi lægger stor vægt på, at alle medarbejdere tilegner sig ny viden og efteruddanner sig indenfor de særlige områder, vi arbejder med i hverdagen.

En del af det pædagogiske arbejde 
Køkkenet deltager naturligvis også i det pædagogiske arbejde, som foregår på Sødisbakke. Vi tilbyder mindre pædagogiske arbejdstilbud, hvor beboerne har mulighed for at hjælpe til med diverse praktiske opgaver i køkkenet. Derudover lægger vi stor vægt på at vedligeholde den personlige kontakt og relation til beboerne, så de altid føler sig velkomne og trygge.

Læs Køkkenets Kostpolitik 2020-2025

Værdier og målsætninger

Køkkenet har udarbejdet et værdisæt og nogle målsætninger, som vi bestræber os på at efterleve i det daglige arbejde på Sødisbakke. 

I vores arbejde lægger vi vægt på:

  • At tilberede sund og nærende kost fremstillet af gode og friske råvarer 
  • At bevare råvarernes gode kvaliteter 
  • At give beboerne netop den kost, der svarer til den enkeltes behov
  • At fagligt dygtige medarbejdere holder en høj faglig kvalitet i arbejdet

I den daglige drift efterlever vi målsætningerne: 

  • At beboerne trives og har det godt 
  • At forbedre sundheden - bl.a. gennem kostvejledning og sundhedsfremmende projekter 
  • At vi alle får større viden om kostens betydning for trivsel - bl.a. ved at formidle vores indsats og observationer gennem kostprojekter 
  • At frigøre det pædagogiske personale til det de er gode til

Kontakt

Morten Søgaard Mikkelsen

Køkkenleder

Telefon

20 58 73 31

Mail

morten.mikkelsen@rn.dk

Tommy Andersen

Tilbudsleder

Telefon

97 64 57 03

Mail

tommy.a@rn.dk

Det Økologiske Spisemærke

Det økologiske spisemærke - sølv

Køkkenet har det økologiske sølvmærke og bruger i gennemsnit 80% økologiske varer. Udover at vægte økologien højt, har vi også en bæredygtig tankegang, hvor vi prioriterer lokale og sæsonbestemte råvarer fremfor varer der skal transporteres over store afstande. 

Mad- og bestillingsteamet

Læs om køkkenets mad- og bestillingsteam, der sørger for samarbejde og dialog på tværs af Sødisbakke.

Kontrolrapporter

Se Fødevarestyrelsens kontrolrapporter

Fødevarestyrelsens smiley-rapporter for centralkøkkenet

OPDATERET
25. juni 2021

Du er her

  1. Forside
  2. Om Sødisbakke
  3. Organisation
  4. Servicefunktioner
  5. Køkken

Er du jobsøgende?

  • Ledige job i Region Nordjylland

Er du under uddannelse?

  • Praktik for studerende

Hjælpeværktøjer

  • Læs op
  • Adgang med Tegn

Tilgængelighedserklæring

    Sødisbakke | Havndalvej 7 - 9 | 9550 Mariager | EAN 57 98 00 32 80 714
    Tlf. 97 64 57 00 | Mail sodisbakke@rn.dk | Skriv til os med sikker Digital Post via borger.dk (login med NemID)