Køkkenet laver dagligt mad til Sødisbakkes beboere og personale, og tilbyder samtidig forplejning til særlige arrangementer, kursusaktiviteter og fester.
Køkkenet sørger hver dag for at alle vores måltider er i overensstemmelse med kostanvisningerne fra vores egne diætister og sygeplejerske. På den måde kan vi sikre, at beboerne får den helt rigtige kostsammensætning, som de har behov for i hverdagen. Vi bruger kun gode og friske råvarer i vores madlavning, så vi altid kan garantere, at beboerne får gode og smagfulde måltider.
Køkkenet står til rådighed med kostvejledning til det pædagogiske personale, da vi tror på, at kosten har stor betydning for den enkeltes trivsel: "Rigtig kost er lige så vigtig som medicin". I tæt samarbejde med det pædagogiske og sundhedsfaglige personale bidrager vi derfor også til kreative løsninger, når beboerne har svært ved at indtage maden, fx ved sygdom, tygge- og synkebesvær og spisevægring.
Personale
Vores personale består af 12 fuldtidsansatte medarbejdere. Vi lægger stor vægt på, at alle medarbejdere tilegner sig ny viden og efteruddanner sig indenfor de særlige områder, vi arbejder med i hverdagen.
En del af det pædagogiske arbejde
Køkkenet deltager naturligvis også i det pædagogiske arbejde, som foregår på Sødisbakke. Vi tilbyder mindre pædagogiske arbejdstilbud, hvor beboerne har mulighed for at hjælpe til med diverse praktiske opgaver i køkkenet. Derudover lægger vi stor vægt på at vedligeholde den personlige kontakt og relation til beboerne, så de altid føler sig velkomne og trygge.
Læs Køkkenets Kostpolitik 2020-2025